Warsztaty wypieku, sprzedaż oraz degustacja chleba wznowione

Z przyjemnością informujemy, że warsztaty wypieku chleba, podobnie jak sprzedaż chleba rzemieślniczego i degustacja chleba po zakończeniu zwiedzania ponownie powróciły do Czarciego Młyna!

Najbliższy termin warsztatów Od Ziarenka Do Bochenka planowany jest na długi weekend 11.11.2022, start o godzinie 17.00. Zapisy prowadzone są pod numerem telefonu: +48570778078 oraz mailowo na adres: biuro@podziemna-wieza.pl

Sprzedaż świeżego, rzemieślniczego chleba orkiszowego z mąki białej na zakwasie odbywa się w każdą środę. Koszt to 26 zł/kg.

Ta witryna internetowa korzysta z plików cookie dla poprawy swojej funkcjonalności i działania. Jeśli Użytkownik kontynuuje przeglądanie lub wykorzystywanie tej witryny internetowej, Użytkownik udziela dorozumianej zgody na wykorzystanie plików cookie w tej witrynie internetowej. Bliższe informacje na temat naszego sposobu korzystania z plików Cookie znaleźć można w polityce prywatności.